dissabte, 8 d’agost de 2020

La nostra filosofia

La nostra filosofia.

Clara Brull. 08/08/2020 

Fa dies que reflexiono sobre qüestions empresarials prou filosòfiques. D'aquí menys d'un mes, la nostra empresa celebra el
 seu 6è aniversari; al llarg d'aquests anys hem pogut configurar una tipologia d'organització que se sustenta en uns princpis i uns valors molt clars.

Més enllà de la nostra imatge, de la nostra marca i de la nostra oferta formativa, el públic ens coneix per la nostra positivitat, el nostre optimisme, la nostra alegria, la nostra responsabilitat, la nostra implicació pels alumnes i les ganes constants de millorar.

Res ens pot fer més feliços que saber que el nostre posicionament en la societat es reflexa per aquestes característiques.      

Ens encanta crear nous projectes, millorar el nostre entorn, portar-nos meravellosament amb els nostres veïns, gaudir de les nostres classes, rebre missatges bonics dels alumnes i dels seus pares i, sobretot, ser conscients que treballem dia rere dia per fer que els alumnes aconsegueixin els seus objectius. Això ens dóna una "energy" molt potent i ens permet arribar a l'infinit i el més enllà

Tenim la gran sort que arriben a l'acadèmia persones fantàstiques (tant pel que fa els alumnes com pel que fa el professorat), cosa que ens permet mantenir els nivells de felicitat ben carregats.

Per acabar aquesta reflexió de dissabte, vull compartir amb vosaltres una frase que el meu pare em deia de petita i m'encanta: "Les petites persones parlen de persones, les mitjanes persones parlen de fets, les grans persones parlen d'idees".

Que gaudiu -molt- del cap de setmana. 

BELIEVE
Cap comentari:

Publica un comentari