dissabte, 25 de juliol de 2020

De cada moment difícil, un aprenentatge

De cada moment difícil, un aprenentatge.

Clara Brull. 25/07/2020 

El 2020 està sent un any complicat i, si més no, diferent, per a tots nosaltres. 

Hem perdut persones estimades, hem passat moments de por i incertesa, hem hagut de canviar els nostres hàbits d'un dia per l'altre, hem hagut d'incorporar noves formes de funcionar... 

Però sabeu que penso? Que tots nosaltres som uns valents. Hem tingut la capacitat d'adaptar-nos a tot el que ens ha vingut, hem tirat endavant, ens hem "inventat" les 1001 per atendre les nostres necessitats en els moments difícils i, sobretot, hem après

Aprenent 

Una de les lliçons més improtants que ens està aportant tot aquest enrenou és que podem aprendre de tots els moments complicats que vivim. I aquí està la clau, la clau per ser feliços. Si girem una mica el nostre prisma i el deixem fixa't en l'encaix de l'aprenentatge continu, podrem superar qualsevol adversitat que ens esdevingui i que aquesta ens aporti quelcom positiu.

Tots hem après a manegar-nos amb les teleconferències, la formació online, les compres virtuals, el teletraball... Se'ns ha obert un gran ventall de possibilitats, que ja teníem al nostre abast, però que no tothom estava disposat a aprofitar; i el covid-19 ha fet que -per força- les aprofitéssim totes i les incorporéssim a la nostra vida.

Sempre endavant

Sembla que els propers mesos no seran fàcils, raó per la qual hem de ser prudents, carregar-nos d'energia positiva i tirar endavant. 

Podem fer-ho, perquè ho hem demostrat, i perquè tenim una gran capacitat de transformació, adaptació i plasticitat. Ara ho hem de demostrar. I aviat tot tornarà a la normalitat. 

SOM-HI. PODEM. ENDAVANT. 


Cap comentari:

Publica un comentari