diumenge, 17 de juliol del 2016

Ets creatiu? Innoves? Emprens?

Clara Brull. 31/7/2016

Primer de tot, voldria deixar clar què vol dir ser creatiu, què vol dir innovar i què vol dir emprendre:
  •          Ser creatiu: tenir idees originals i aportadores de valor.
  •           Innovar: ser capaç de convertir les idees en realitat.
  •           Emprendre: tirar endavant projectes a través de la detecció d’una oportunitat.

Què ets tu?! Tens les 3 habilitats!?

Sí que és cert que hi ha persones que són creatives, innovadores i emprenedores de "fàbrica", però no et desanimis!!! Hauries de saber que totes les habilitats es poden aprendre, millorar i perfeccionar. 

Per tal de poder-ho fer, cal posar-s'hi de valent, documentar-se, comprar-se llibres, realitzar sessions de coaching (COACHING at EEF), i enamorar-se de la idea que ronda pel cap.

A Estudiar és Fàcil eduquem als alumnes en la creativitat, fent-los hàbils en la seva capacitat d’observar, de preguntar, d’experimentar, de relacionar-se, d’associar i d’experimentar

Tractem d’ajudar-los a adquirir aquestes destreses i competències tan útils per la seva vida. Els donem eines per fer-los conscients del seu potencial creatiu. Tot això els permet aprendre a buscar solucions poc òbvies, a ser protagonistes del seu futur, i a sentir-se amb capacitat i motivació per trobar nous camins.


D'aquesta manera col·laborem amb el nostre granet de sorra ajudant a desenvolupar les habilitats de la creativitat, la innovació i l'emprenedoria!

Som-hi, futurs emprenedors!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada