diumenge, 26 de juny del 2016

Ha arribat l'estiu!! Per què no és aconsellable desconnectar al 100% dels estudis?!

Ha arribat l'estiu!! Per què no és aconsellable desconnectar al 100% dels estudis?!

Clara Brull. 26/6/2016

Hi ha qui pensa que desconnectar totalment dels estudis durant els 3 mesos d'estiu és bo pels seus fills, hi ha qui pensa el contrari. Què diuen els experts!?

Caloreta, sol, platja, dies llargs, mil activitats per fer... L'estiu és aquí!!

Els petits de la casa ja tenen les seves notes, i ha arribat el moment de planificar l'estiu: És aconsellable incloure alguna sessió d'estudi/repàs durant aquests mesos!?


La nostra experiència i nombrosos estudis conclouen que el millor és combinar les activitats lúdiques i d'esport, amb sessions d'estudi/deures/realització dels quadernets d'estiu.

Les raons?

* La seva capacitat d'aprenentatge augmenta durant els mesos de vacances, ja que estan molt "despejats", menys cansats i amb més retentiva. 

* Assenten els conceptes apresos durant el curs, els interioritzen i així comencen el nou curs amb una base sòlida.

* Augmenten els nivells de motivació. Milloren la confiança en sí mateixos degut a que reforcen allò que han après.  

* Al setembre, inicien les classes amb molta més energia i positivitat que els que han parat durant els mesos d'estiu. El fet de no haver fet un "paron" durant l'estiu els evita tenir síndrome post-vacacional i que els costi molt més arrencar.  

A Estudiar és Fàcil estem al vostre servei durant tot l'estiu, oferint-vos classes de totes les matèries i a tots els nivells, en les quals ensenyem tècniques d'estudi, organització del temps, repassem conceptes apresos durant el curs, preparem pel curs que ve... I ens divertim aprenent!!!

Per a més informació: Classes de repàs



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada