diumenge, 16 de setembre del 2018

Benvingut Curs 2018-19 


Il·lusió. Alegria. Emoció. Papallones a la panxeta. Totes aquestes sensacions són les que sentim aquests dies, a l’inici del fantàstic curs que tenim per davant.

Clara Brull. 16/9/2018 


El Setembre ha arribat, Santa Tecla ha començat, i l’acadèmia s’omple de nou de somriures, de professors, d’alumnes, de plans, de projectes, de llibres, d’alegries... Tornem a respirar aquell ambient que tant ens encanta i ens fa ser tan, tan tan feliços.


Tenim un munt de projectes súper xulis per aquest curs (que us anirem desvetllant a mesura que avancin les setmanes), un munt de novetats, i un munt de millores. 

- Estem a punt de passar la certificació ISO9001, cosa que ens posiciona com una empresa amb un sistema de qualitat que ens permet donar un servei excel·lent als clients.
- Tenim un munt de nous professors carregats d'energia positiva i un munt de recursos per ensenyar als nostres alumnes tot el que necessitin.
- Les tècniques d'estudi passen a ser l'element troncal de les nostres classes de repàs. 
- L'Editorial Estudiar és fàcil està a punt de treure el seu primer llibre.
- ...

A més a més, els alumnes d'Opositar és fàcil podran gaudir d'una oferta encara més àmplia (i personalitzada) de cursos i classes:

* Oposicions de Docents infantil, primària, secundària.
* Oposicions de Mossos d'Esquadra.
* Oposicions de Guàrdia Urbana de Tarragona.
* Oposicions de Bombers de la Generalitat de Catalunya.
* Oposicions d'Auxiliar Administratiu (d'ICS, Ajuntament de Tarragona...).

I un servei de coaching per a opositors renovat, amb moltes millores i novetats.

Repetim, de nou, un curs de Docents Primària, especialitat música, a Barcelona (foto de l'aula, ubicada a l'Avinguda Diagonal, a la vostra dreta).


Tot això envolcallat amb la major il·lusió i positivitat que us pugueu imaginar!!!!!!!!!

Amb tot aquest conjunt de bones notícies, novetats, i il·lusions us donem la BENVINGUDA AL CURS 2018-19!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


www.estudiaresfacil.cat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada